Дитячі програмиДитячі програми

Офіційно опалювальний сезон в Україні має розпочинатися з 15 жовтня. За інформацією, яку надало керівництво Харківської області, підтримувати температуру у домах буде можливо лише до 16 градусів.

Також багато сімей з дітьми у нашій області є внутрішньо переміщеними особами (ВПО), та були розселені у домівки, які наразі не підключені до системи централізованого опалення.

Такі обставини несуть ризик переохолодження дитячого організму, що може призвести до трагічних наслідків.

Використання електроковдр може значно полегшити життя багатьох дітей Харківщини у холодні місяці.

Етапи проєкту

Тепло для дітей

1. Підбір технічних характеристик

Розглянувши європейських виробників електроковдр з необхідними сертифікатами та профілями електробезпеки, ми знайшли найбільш оптимальні та доступні за ціною ковдри.

2. Збір коштів на електроковдри

Вартість реалізації проекту становить 1080000 євро, куди входить закупівля електроковдр для кожної дитини, щоб надати допомогу 15000 постраждалих дітей.

3. Закупівля необхідної техніки

Усі ковдри для зігрівання у холодну пору року постраждалих дітей закуповуються через тендер. Доставка буде виконуватись нашими працівниками логістичної групи.

4. Ризики та робота з ними

Тимчасова відсутність електроенергії – наш проєкт “Підготовка до зими” передбачає альтернативні види опалення та “коробки зимової допомоги” зі звичайними ковдрами.

5. Постійний контроль

Фото та відео фіксація кожної передачі ковдри (ми фіксуємо ПІБ, номер паспорту батьків, свідоцтво про народження дитини та інші дані отримувача допомоги з його підписом).

Слідкуйте за нами

в соцмережах

Ми будемо продовжувати своє діло до перемоги —  і після неї. Долучайтеся до нашого діла, врятуйте тих, хто вам не байдужий!

Як можна

допомогти?

Ми продовжуватимемо своє діло до перемоги і після неї. Долучайтесь до нашого фонду, врятуймо разом тих, хто без нас не впорається!
Стати партнером
Ми налагоджуємо партнерства з усім світом. Розглянемо усі пропозиції та поділимося запитами.
Контакти
Задонатити напряму
Копіюйте найбiльш зручні для вас наші реквізити, щоб допомогти гривнею, євро або доларом.
Відкрити реквізити
Стати одним з нас
Телефонуй нам сьогодні, якщо маєш ресурс, яким хочеш поділитися. Дякуємо за твою активність!
Приєднатися