Допомога тваринамПрограма допомоги тваринам

На території Харкова та області, особливо в деокупованих населених пунктах, дуже гостро стоїть питання допомоги домашнім та безпритульним тваринам (собакам та котам).

Багато людей, які внаслідок війни втратили або змушені були покинути свої домівки, не змогли забрати з собою своїх домашніх тварин при переїзді. Дехто віддав їх сусідам, які залишились на місці та погодились доглядати за чужими тваринами, дехто віддав до розплідників, дехто просто залишив тварин на вулиці напризволяще. Внаслідок цього різко зросла кількість безпритульних тварин, які збиваються в голодні агресивні зграї та становлять загрозу перехожим. Дуже гостро стоїть питання забезпечення кормом тварин, і все частіше люди просто віддають їм свою їжу. І не менш кричуща проблема – швидке розповсюдження серед тварин захворювань, в тому числі й небезпечних для людини.

На додаток фактор неконтрольованого розмноження тварин та неможливості точного визначення їх кількості та стану тільки посилює вказані проблеми. Орієнтовна кількість потребуючих допомоги тварин тільки в Харківській, Дергачівській, Балаклійській, Ізюмській, Куп´янській звільнених громадах складає понад 20 000.З метою вирішення вказаних проблем БО «БФ «Мирне небо Харкова» розробив та втілює в життя програму «Допомога тваринам», в рамках якої здійснюються:- проєкт «Корм та ветеринарні препарати»- проєкт «Ветеринарна допомога»- проєкт «Притулок для тварин»

БО «БФ «Мирне небо Харкова» запрошує до співпраці міжнародні та національні організації, закликає до об’єднання зусиль для здійснення програм гуманітарної допомоги та подолання гуманітарної кризи в нашому регіоні.Неконтрольоване розмноження тварин та неможливість точного визначення їх чисельності та стану лише посилює зазначені проблеми. Приблизна кількість тварин, які потребують допомоги, лише у звільнених населених пунктах становить понад 20000.Для вирішення зазначених проблем Благодійним фондом «Мирне небо Харкова» розроблено та реалізується програма «ДОПОМОГА ТВАРИНАМ», яка включає:

• Проєкт «Корми та ветеринарні препарати»

• Проєкт «Ветеринарна допомога»

• Проєкт «Притулок для тварин»

Благодійний фонд «Мирне небо Харкова» запрошує до співпраці міжнародні та національні організації, закликає спільними зусиллями реалізувати програми гуманітарної допомоги та подолати гуманітарну кризу в нашому регіоні.На додаток фактор неконтрольованого розмноження тварин та неможливості точного визначення їх кількості та стану тільки посилює вказані проблеми. Орієнтовна кількість потребуючих допомоги тварин тільки в Харківській, Дергачівській, Балаклійській, Ізюмській, Куп´янській звільнених громадах складає понад 20 000.

Слідкуйте за нами

в соцмережах

Ми будемо продовжувати своє діло до перемоги —  і після неї. Долучайтеся до нашого діла, врятуйте тих, хто вам не байдужий!

Як можна

допомогти?

Ми продовжуватимемо своє діло до перемоги і після неї. Долучайтесь до нашого фонду, врятуймо разом тих, хто без нас не впорається!
Стати партнером
Ми налагоджуємо партнерства з усім світом. Розглянемо усі пропозиції та поділимося запитами.
Контакти
Задонатити напряму
Копіюйте найбiльш зручні для вас наші реквізити, щоб допомогти гривнею, євро або доларом.
Відкрити реквізити
Стати одним з нас
Телефонуй нам сьогодні, якщо маєш ресурс, яким хочеш поділитися. Дякуємо за твою активність!
Приєднатися