Дитячі програмиДитячі програми

Психіка дитини знаходиться у фазі розвитку і не має такої здатності протистояти стресовим ситуаціям, як у дорослих. Діти більш вразливі та піддаються впливам зовнішніх обставин. У процесі роботи наш колл-центр виявив, що близько 800 батьків проявляють занепокоєння психоемоційним станом своєї дитини:

діти проявляють тривожність, страх чи агресивну поведінку після пережитого травматичного досвіду: знаходження у “гарячих” зонах військового конфлікту, раптовий переїзд, зміна умов проживання звичного укладу життя.

Відсутність роботи з проблемами може призвести до розвинення ПТСР (посттравматичного стресового розладу). Проблему треба вирішувати вже зараз, поки вона не перетворилася у ще більш серйозне захворювання.

Етапи проєкту

Психологічна допомога

1. Збір статистичних даних

Співробітники кол-центру нашого фонду та менеджери проєкту зібрали дані по нашій базі про тих, кому саме з дітей потрібна така допомога.

1. Підбір спеціалістів

Пошук і підбір спеціалістів, які будуть проводити реабілітаційні заходи (приватні психологи та психотерапевти, центри дитячої психологічної реабілітації), будуть відбуватися шляхом конкурсу.

2. Програма реабілітації

- розробка єдиного стандарту сесії психосоціальної реабілітації;

- цілі та задачі кожної сесії;

- постановка фінального результату робіт;

- розробка графіку консультацій.

3. Збір коштів на психологів

Вартість проєкту реабілітації становить 320000 євро, куди входить курс по 10 сеансів для кожної дитини, щоб надати допомогу 1000 постраждалих дітей.

4. Постійний контроль

Залучення до проєкту зовнішнього незалежного експерта для моніторингу роботи спеціалістів, які здійснюватимуть психологічну реабілітацію дітей.

Слідкуйте за нами

в соцмережах

Ми будемо продовжувати своє діло до перемоги —  і після неї. Долучайтеся до нашого діла, врятуйте тих, хто вам не байдужий!

Як можна

допомогти?

Ми продовжуватимемо своє діло до перемоги і після неї. Долучайтесь до нашого фонду, врятуймо разом тих, хто без нас не впорається!
Стати партнером
Ми налагоджуємо партнерства з усім світом. Розглянемо усі пропозиції та поділимося запитами.
Контакти
Задонатити напряму
Копіюйте найбiльш зручні для вас наші реквізити, щоб допомогти гривнею, євро або доларом.
Відкрити реквізити
Стати одним з нас
Телефонуй нам сьогодні, якщо маєш ресурс, яким хочеш поділитися. Дякуємо за твою активність!
Приєднатися