Підготовка до зимиПідготовка до зими

Опалювальний сезон у Харкові та Харківської області в середньому триває 190-200 діб, з яких 81-100 діб температура протягом дня нижча за 0°C. Згідно з інформацією від місцевої влади він буде надскладним цього року. Температуру у житлових приміщеннях можливо буде підтримувати максимум на рівні 16°C. Будинки місцевих жителів були пошкоджені внаслідок обстрілів та не здатні тримати тепло. 72% Харківської області підключено до системи центрального опалення, яка була сильно пошкоджена ще у перші місяці війни і все ще не відновлена.

БО «БФ «Мирне небо Харкова» та його партнери планують реалізувати програму підготовки до зими, яка складається з таких проєктів:

• УТЕПЛЕННЯ ДОМІВОК
• ЕЛЕКТРИЧНЕ ОПАЛЕННЯ ДЛЯ ХАРКІВ'ЯН
• УТЕПЛЕННЯ УКРИТТІВ
• ТЕПЛО ГРОМАДАМ

Ця програма зосереджена на важливих закупівлях і ремонтах, які вже було розпочато задовго до зими, щоб захистити вразливі громади від холоду.

Слідкуйте за нами

в соцмережах

Ми будемо продовжувати своє діло до перемоги —  і після неї. Долучайтеся до нашого діла, врятуйте тих, хто вам не байдужий!

Як можна

допомогти?

Ми продовжуватимемо своє діло до перемоги і після неї. Долучайтесь до нашого фонду, врятуймо разом тих, хто без нас не впорається!
Стати партнером
Ми налагоджуємо партнерства з усім світом. Розглянемо усі пропозиції та поділимося запитами.
Контакти
Задонатити напряму
Копіюйте найбiльш зручні для вас наші реквізити, щоб допомогти гривнею, євро або доларом.
Відкрити реквізити
Стати одним з нас
Телефонуй нам сьогодні, якщо маєш ресурс, яким хочеш поділитися. Дякуємо за твою активність!
Приєднатися